PROČÍTAM....

PROČÍTAM....

Anotace: /Včerejší dopisy/

Pročítám včerejší dopisy
bloudím v snech do kdysi
co už je bez adresy
myšlenka ale hloupě slyší
zůstaly na polštaři vlasy
učet za telefon
zoufalý ton
zoufaly shon
včerejší vánek
zítra možná příjde hurikán
z nedočtených stránek
bloudím a vzdám se vteřinám
Kde je Láska
Kde je Klam
já znovu začínám,
v hlavě slova zní
snad se zase rozední
PROČÍTÁM VČEREJŠÍ DOPISY
co je ale bez ADRESY
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.11.2009
Přečteno 217x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Bíša, Jarka, bejbyyyy, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Květka Š., PPetrushka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, líbí...*:)

18.03.2010 15:02:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí