Trhan

Trhan

Anotace: (1.11.2009)

Nechci už psát o sobě…
Nechci psát o svejch bolestech…
Nechci už psát o temnotě…
Nechci psát perem, jehož náplň tvoří moje duše…

Nechci už psát o černobílém světě…
Nechci psát o nenaplněných láskách…
Nechci už psát o iluzích a ztracenejch snech…
Nechci psát na papír, který je vyroben z mojí kůže…

* * *

Dívám se na svět pohledem člověka,
jenž cítí, že mu uniká vzduch,
člověka, který na nic už nečeká
a ví, že se z něj stává ubohý duch.

Moje existence je zatím zbytečná,
ale můj čas už brzo přijde,
moje samota nebude věčná,
moje duše štěstí už brzo najde.

* * *

Tohle je báseň, která mě vysaje,
ohlodá mě až zbudou jen kosti,
všechny špatnosti a zlo, co ve mně je,
budou jen mlhavou minulostí.
Autor démon zatracení, 20.11.2009
Přečteno 302x
Tipy 10
Poslední tipující: Roman.Tycka, Mario de Janiero, Bíša, Kubino 2, harmony, Kristine Clary-Aldringen, Elisha
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

boží konečná sloka!!!

29.12.2009 17:06:00 | Roman.Tycka

...zatraceně účinná...až démonická..ST!

28.11.2009 16:44:00 | Mario de Janiero

když čtu některé tvé básně, je to, jako by mluvily za mě, jen o mnoho lépe...

20.11.2009 18:35:00 | Kristine Clary-Aldringen

Jednoho dne , jednou minutou se dá změnit směr - tak jo!

20.11.2009 18:32:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí