Ranní souznění

Ranní souznění

Anotace: ...

Je jedna hodina ráno
naproti usnulo další světlo
a nám stále zbývá tolik slov

Našel jsem tě jedno líné odpoledne
náhodně v diskuzi pro méněcenné
tam obviňovala jsi tento smutný svět
stejně roztomile jako je tvá pihovatá pleť

Ve dvě hodiny ráno
zatímco Slunci pořád není přáno
píšeme si jako o život

Vytvořili jsme příliš pevná pouta
z pouhých obálek bez známek vytvořená
ráno, s kamarády, či v pondělí
mám pocit, že slova tu již nestačí

Jsou tři hodiny ráno
a mně není známo
proč se noc ještě nevzdává
Autor Viva La Roma, 21.11.2009
Přečteno 472x
Tipy 17
Poslední tipující: sweet, hašlerka, Sladkalu, Zorenka Ježková, WhiteSkull, susana načeva, Radek.oslov.Šafárik, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba, bejbyyyy, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sladkalu: děkuju :-)

21.11.2010 01:36:00 | Viva La Roma

Našel jsem tě jedno líné odpoledne
náhodně v diskuzi pro méněcenné
tam obviňovala jsi tento smutný svět
stejně roztomile jako je tvá pihovatá pleť

Tohle je skvost...celé dílko, krása...ST

21.11.2010 01:16:00 | Sladkalu

pěkné

29.11.2009 17:45:00 | Radek.oslov.Šafárik

Ranní souznění v nočních tmách
A prsty klapou tichý prstoklad
...Virtuálních doteků...

21.11.2009 19:16:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí