Tragická

Tragická

Anotace: Od lásky přes rozchod a drogy ke smrti.

Kráčeli ruku v ruce.
Dostali křídla a vznesli se ke hvězdám.
S hlavou v oblacích se smáli realitě.
Bouře
křídla potrhala
nebo zničila.
Ta potrhaná dva neunesla a sám letět nemohl
Pád
Na tvrdou zem
Jeden vstal a odešel...

Zbytky opeření mu bránily se vzchopit.
Nasáklé deštěm
ho stahovalo.
Úplně dolů.
On se pro něj vrátil.
Podal mu ruku.
Pozdě.
Nedokázal ho vytáhnout, spadl za ním.
Ve snaze pomoci
procházel jeho peklem.

Vina.
Nešlo ho zachránit.
Teď už bylo
pozdě.
Plameny ukusovaly z jeho duše
až ji spolykaly.
A tělo mechanicky plnilo rozkazy.
Selhal.
Zabil.

Unikl ze spárů ohně.
V poslední chvíli.
Ale ta
vina
seděla v jeho hrudi.
Dusila ho, bodala do něj.
Ochromen bolestí neměl sílu
ji vyhnat.
Stvořil pro ni jezero
a stal se mlhou nad ním.
Autor Mareritt, 22.11.2009
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Alien.v.v.s., ilona, jedam, susana načeva, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Andělskými perutěmi chráněna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas děvčata :)

24.11.2009 15:27:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

taky ji mam nejradsi ;)

22.11.2009 17:05:00 | Mareritt

Stvořil pro ni jezero
a stal se mlhou nad ním.

část, která se mi líbí nejvíce .)

22.11.2009 13:21:00 | Andělskými perutěmi chráněna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí