SIROTA

SIROTA

Anotace: (Pátý příběh z hor)

Utekly od něj když umřela máma
bezcitně brzy ukázal se s ní
A pán bůh ví že znali se již dříve
(že nejsou bezelstní) –

Utekly od něj zabrala jim místo
kůzlátkům zamknul nepustil
Kde libido zatemnilo vědomí
dnes lítostivé svědomí…
Neví jak by vinu smyl –

Sirota zbloudilá
(s matkou průvodce životem ztratila)
vrací se do hor hledat směr
´Zapomenuté světlo´ lidskosti
A otec nosí jí od macechy
(tu máš ptáče jenom ber)
nefalšovaný hospodský –
Autor Andrea Vatulíková, 22.11.2009
Přečteno 292x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, susana načeva, lexus, nejsembásník, TERezicKA
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

08.01.2010 19:33:00 | WAYWARD

nestíhám :(

03.12.2009 23:13:00 | lexus

tento styl psaní jde úplně mimo mne, možná až budu mít jinou náladu..

23.11.2009 01:31:00 | blue

Ze zivota, a to je zivot..
SP za netaktnost,dik TER

22.11.2009 15:50:00 | TERezicKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí