Úsvit

Úsvit

Anotace: ------

Miluji chvíle kdy noc líbá ráno.
Proč je tolik nostalgie dáno
těmto vzácným chvílím,
v nichž temné stává se bílým?

Den objímá noc
svou sladkou náručí.
Noc neodolá...
je v jeho područí
tak získá její moc.

Sotvaže ho pohladí
a on se začervená.

Jak nostalgické svitání!
(Dva milenci jdou si v ústrety)
ted' nade mnou se sklání
(dlouze se spojí svými rty.

Sotvaže ho plíbí
hned se začervená!
Autor Žirafa7, 22.11.2009
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí