Intimní sdělení

Intimní sdělení

Anotace: ...

Jak si můžeš být tak jistá,

_Když vítám úplně cizí dítě mezi dveřmi našeho bytu
_zavazuju mu tkaničku,
_vysvětluju že slovo prostitutka se před mámou neříká,
_maluju prstem obrázky na čelo před usnutím
_a dávám jen malou letmou pusu do vlasů, abych se nezamilovala.

_Pak si s noblesou otevřu láhev skotské,
_nasypu heřmánek do horké vody
_a myslím na tebe.

že tohle je život, který jsi tak chtěla.

_Ležíš mi u nohou jako pes,
_když ti tohle všechno píšu
_a je mi fakt úplně jedno, jestli to vnímáš stejně eroticky.

A jestli zůstaneš.
Autor Koprtinka, 22.11.2009
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Taog, vapiti, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí