Ztracen sám sobě

Ztracen sám sobě

Anotace: ***

dívám se na svět
skrz rozbité
sklíčko zrcadla
zatínám ruku
krev kropí
moje vykoupení
***
ležím v krabici
nade mnou
jsou poklopy
od popelnic
dávám relax
***
uprostřed noci
buším do bubnu
ze staré pračky
zavolali na mě benga
utekl jsem jim
***
měla to být
povedená budoucnost
mého života
***
místo toho
to byla povedená
tragédie
***
útrapy se mým životem
hemží jako
zpářené buňky
***
krvavý šrám
na mé ruce
je ztělesněním
mého ega
***
nebojím se,
protože nic neztratím
jenom sám sebe
Autor Tomáš Přidal, 23.11.2009
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: poustevník Jirka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý, ST! :-))

26.11.2009 05:37:00 | poustevník Jirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí