KOTĚ

KOTĚ

Anotace: Život kotěte.....

KOTĚ

Mňau,..co to bylo?
malé kotě se tu objevilo.
Běhá,skáče,dovádí.
svoje drápky předvádí.

Přikrčí se...vyráží
a zase nic.
Kotě tiše vykračuje,
číhá u dírky,
jestli myška vykuje
to bude zápas veliký.

Už jí chytlo,už jí má,
kotě se teď naparuje,
jakou sílu,že to má.

Po tom velkém zápase
očička jen mžourá,
u kamen do klubíčka stočilo se
tiše si tam brouká.
Autor Bomejka, 24.11.2009
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Linzerka, harmony, CORONATION, hašlerka, Květka Š., Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pozdrav do našeho kotěte..mňauu

24.11.2009 15:42:00 | hašlerka

..ta myška ale trdlo není
jak slyšela že kotě vrní,
zpod jeho tlapek vyklouzne
a honem mizí,né že ne...

24.11.2009 10:45:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí