Náhlivo

Náhlivo

Anotace: (za šťastím?) /za pieseň vďaka LadyLobe :)/

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

-
Papermoon - Night after night
http://www.youtube.com/watch?v=O1YNdck6g38
-

*

Prší
Čerí sa hladina pokojných riek
Bez cieľa
Bez plánu
V kvapiek šepkaní
Stráca sa tvoj smiech

Keď bežíš
Vychádzkovou palicou
Rozhrabávaš listy
Hľadáš čriepky slnečných dní

Za chvíľu do snov
Ti znovu začne snežiť
Snáď jedno z tisícich znamení?

Áno, radila som ti
Prosila niekoľkokrát
"Len neprestávaj veriť"

Však po svojom vysvetlila si si
Ako ľudská blízkosť hreje
-mala by hriať-

Osamieť

Je to posledné, čo chceš
Bez lásky žiť ti príde beznádejné
Bez lásky už nikdy sa nedokážeš smiať
Patrí jej celý tvoj svet

Dokedy ním však
Sama seba za ruku dokážeš viesť?
Utekať za šťastím
Ktoré podľa vlastných slov už máš
Náhliť sa von z tmy
Len si myslíš, že vieš kam

Myslíš, že pravde dokážeš unikať večne?

Dokedy bezhlavo veriť budeš
Svojim naivným predstavám?

Denne ťa vidím
V odraze pomaly vyhasínajúcej dúhy
V mlákach bezodných sĺz
Zbierať radosť na prach polámanú

A cítim
Aj keď snažím sa na to nemyslieť
Že viac ti pomôcť nemôžem..

Prečo?

Prosím

Ani neviem koho
Asi znovu len seba samú

Všetko ako bolo kedysi
Prestaň tak veľmi chcieť

*
Autor lennerka, 24.11.2009
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: poetická ilona, Vlk v rouše, její alter ego, harmony, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Boudicca, Mbonita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A proto nekraďme,ba naplňujme srdce plnými doušky štěstí:-)

06.12.2009 23:41:00 | poetická ilona

Ten, kdo krade naše sny, ten nás zabíjí. Konfucius

Komu chceš vlastne pomôcť a prečo?

24.11.2009 10:56:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí