30. 6. - vysvědčení

30. 6. - vysvědčení

Anotace: Složeno z deprese...

Babička má tři děti, deset vnoučat a bude mít pravnouče
obyčejně nosí rozdrbané papuče
na sobě šetří, co se dá,
k Vánocům nám mnoho rozdá.

Říká, že nemá ten správný vkus
snad aby nekoupila ňáký hnus,
co nevezmeme na sebe.
Babičko má, bojím se o tebe!
Babička má rakovinu!!!
Kdopak na tom nese vinu?
Autor Žirafa7, 24.11.2009
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí