Podzimní chtění

Podzimní chtění

Obloha dnes je krásně modrá
mám chuť se rozběhnout
někam daleko a pryč
a být pro tebe dost dobrá

Přestože jsem nechtěla podlehnout
mít nadhled jako dnešní slunce
jež krásně září
na listopadový kraj

Mám chuť hřát tvoje ruce
zvonku štěstí znovu hraj
chci cítit chuť tvých úst
a nešetřit úsměvy

Chci samou láskou do sedmého nebe růst
nikdy už neležet sama v posteli
létat jako podzimní listí
šumět jako tráva

Nemít už strach že někdo zjistí
já chci být pro tebe ta pravá
Autor Lioness, 25.11.2009
Přečteno 329x
Tipy 27
Poslední tipující: Larey, Jacob P. Verlaine, 6thSun, enigman, Psavec, Flamy, Bíša, labuť, Mbonita, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě ST

30.11.2009 21:50:00 | Jacob P. Verlaine

Tolik chutí.

25.11.2009 22:45:00 | Psavec

krásné chtění, ať se tedy splní!

25.11.2009 14:01:00 | hašlerka

STéčková ...

25.11.2009 12:51:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí