Jsem život....

Jsem život....

Anotace: **Pro někoho nádherný, pro jiného noční můrou...**

Toužím,
stát se tvojí bolestí...
Protože pak,
na mě už nikdy nezapomeneš, lásko..

Dýchám ti na krk,
a jsem něha skrytá v tvé dlani...
Když požádáš budu jen tvá,
ale když mě zklameš stanu se tvou noční můrou...

Jsem roztoužená,
ale i chladná..
Tvá silueta za zády,
i tvá slza na řase...

Jsem láska,
kterou nikdy nepoznáš...
Na první pohled,
budu skrytá někde tam v dáli...

Miluj,
a skrývej svůj žal přede mnou...
Položím tě na kolena,
a zárověň zvednu...

Budeš si přát,
abys měl více času...
Na to být se mnou,
a zároveň, abych ukončila tvé trápení...
Autor whiolet, 25.11.2009
Přečteno 231x
Tipy 9
Poslední tipující: *whatsoever*, Nola77, stmivani.na.lepsi.casy, Sleepwalker, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem život....... tohle mi stačí slečno...

03.12.2009 22:34:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí