Zpověď

Zpověď

Anotace: Řadím to k baladám, protože je to vlastně ve své podstatě epika. Není zde co komentovat, psáno výstižně.

Je noc, ležím, srdce buší,
v hlavě zmatek, strach a zoufalství,
kdo co ví a kdo co tuší,
chci zanechat poselství.

Důkaz o tom, že už pár dní
nevím, z které do které,
hlupák zradil, nebyl taktní,
však nijak ho to nežere.

Jednu má rád jak jen může,
ona mu to vrací dvakrát,
do druhé je blázen dlouho,
pro ni by se mohl rozkrát.

Naskytla se vzácná možnost,
dokázat jí city své,
touha, chtíč ovládly mysl
v žáru noci ohnivé.

Řekla, že to byl jen úlet,
což řeší vše, přec je to v háji,
myslet dlouho budu na ni,
na tu noc, tu chvíli v ráji…
Autor Caligyula, 26.11.2009
Přečteno 385x
Tipy 10
Poslední tipující: Holly-EnD, Psavec, hašlerka, Mbonita, Boudicca, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je život..

26.11.2009 08:57:00 | hašlerka

Není nad to, když si to člověk, sám v sobě, vyřeší čestně a bez vyčítání.

26.11.2009 01:19:00 | labuť

Ještě že jsem člověk, který jedná. Nebylo to jednoduché. Skončil jsem sám, ale bez výčitek, lítosti či nutnosti dumat co dál...

26.11.2009 01:11:00 | Caligyula

Takovým prožitkům se říká... tanec na tenkém ledě...

26.11.2009 01:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí