Jsi..

Jsi..

Anotace: Možná pro někoho koho mám ráda...

Jsi moje hvězda
o které se mě zdá.
Jsi moje láska,
jsi moje moře,
jsi moje postel,
jsi moje hoře.
Jsi můj přístv
a já tvá loď,
jsi můj muž
a já tvá choť.
Jsi moje cesta
a já tvůj cíl
jsi můj začátek šťastných chvil.
Autor ANT, 26.11.2009
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí