Prý bláznivá

Prý bláznivá

Anotace: třeba takový někdo je...

Říkali o ní
že je bláznivá
A není?

/V pondělí

Ti vytesala srdce – z tureckýho medu,
co jí chutnal tak…magicky,
dávala tam totiž – nevědomky – lžičky jedu
a tys jí tam usnul…na vždycky.

/V úterý

Ďáblu se nemohla upsat,
ve výtahové šachtě byla zaklíněná,
jak dlouho tam bude muset zůstat?
Jak dlouho bude ještě vězněná?

/Ve středu

Na nebi udělala stojku
za svitu plápolající svíčky,
na samém vrcholku,
tam mezi andělíčky.

/Ve čtvrtek

Jí andělé rozevřeli křídla
a ona tak prošla branou vášně,
celá se rozechvěla, nastydla,
ale cítila se zvláštně.

/Pátek nebyl

/V sobotu

Jí vlasy vítr rozházel
a přilepil k obratníku noci,
zrovna, když měsíc vycházel,
aspoň nebyla sama ve své bezmoci.

/V neděli

Se vrátila zpátky na zem,
kde nervózně chrlila zmatená slova,
připadala jim jak blázen,
je už prostě taková.

Bláznivá
Autor Jiná, 27.11.2009
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia, lllhanus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí