Svobodná?

Svobodná?

Anotace: je smrt vysvobozením?

Neměla už síly žádné,
to byla poslední kapka,
její myšlenky bezvládné,
duše jak skořápka.

Na věc jedinou
ona celý ráno myslela,
na rtech ty myšlenky spočinou,
do doby, než bude zmizelá.

Myslela na to
už celý večer,
celkem vzato,
nikdo by stejně nebrečel.

Počkala si, až přijde noc,
až svět se do tmy zahalí,
naposled si šeptla…proč,
už nikdo nic to neoddálí.

Odemčela zatuchlý sklep,
nervózními prsty uvázala smyčku
a čekala, až její tep
udělá poslední kličku.

Už je svobodná.
Autor Jiná, 28.11.2009
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí