POCIT OSAMĚNÍ

POCIT OSAMĚNÍ

Anotace: Raději napíšu tisíc básní, než bych v sobě dusila emoce, po zbytek života. 2006

Beznadějně si přeji lásku,
lásku, jež by mě milovala.

Ničí mě pocit osamění,
ničí mě život sám.

Strádám a pomalu upadám v zapomnění,
v zapomnění, jež mě pohltilo celou.

Ničí mě pocit osamění,
ničí mě život sám.

Bojím se strachu,
strachu, jenž mě zabíjí.

Ničí mě pocit osamění,
ničí mě život sám.

Zloba a neustálý zármutek,
zármutek, jenž tíží mé srdce.

Ničí mě pocit osamění,
ničí mě život sám.

Pocit osamění,
osamění, jež spoutalo mé srdce.

Mé srdce,
srdce, jež pohaslo.
Autor PIPSQUEAK, 29.11.2009
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, losscar, dead-head, Quigleika, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky...*:)

10.02.2010 21:56:00 | PIPSQUEAK

emoce nedusit třeba, je třeba jim naslouchat, ač druhého neznáme :)

10.02.2010 21:33:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí