Bez pozvání

Bez pozvání

Anotace: Konečné vítězství bude moje!

Zase se Tě cítím,
jsi tu bez pozvání.
A tak zase kvílím,
a nemám nikde stání.

Samozřejmým nárokem
pomalu porcuješ mne celou.
S tupou lžící za okem,
mlýnské kameny mne melou.

Dále šílenství se stupňuje ,
roztřišťuje mne ve dvě půle.
Loď bezmoci.. kam až dopluje,
v kruté moci Tvojí zvůle?

Kde ruce jsou a kde nohy?
Zmítám se v temnu tmoucím.
Léků a receptů těch mám stohy,
proč stále marně se Ti vzpouzím?

Zchvácena bolestí, panikou, běsem,
posledně jsem tu… tichý nádech.
Dlouhými nehty, rukou s třesem,
parte vlastní škrábu na zdech.

Srdce rozechvěle tluče,
tělo je zchromeno,
Však nevyhraješ Tvé PUČe,
Vítěz jsem já! Migréno!
Autor Markéta G., 29.11.2009
Přečteno 276x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, blue, Kara Lee Exl, harmony, al-pacino, Bíša, kroužek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu zajímavá báseň, na pozoruhodný námět :)
tak přeji - ať nemáš moc důvodů psát pokračování...

14.12.2009 18:10:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí