Nejlepší nápad

Nejlepší nápad

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Dívání na slunce západ
zní vážně pěkně
jako dobrý nápad
A na noční oblohu
kde hvězdy září

Však lepší je
hlazení tváří
a laskání vlasů
tvojí dlaní
Společné povídání
do brzkých ranních časů
nebo sledování
dobrých filmů

Získávání
mých a tvých
tedy společných
zážitků a dojmů
poslouchání muziky
před usnutím

A NEJLEPŠÍ NÁPAD zní
mazlivé doteky
usnutí v náruči
dívání před spaním
vzájemně do očí
nebo se probudit
poslouchat jak druhý
dýchá spokojeně spí

A když se člověk ráno vzbudí
a kolem sebe má tvé ruce
může říct že ví
že dotknul se tvého srdce
Autor Lioness, 30.11.2009
Přečteno 373x
Tipy 9
Poslední tipující: al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Bíša, Quigleika, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nápaditě...

01.12.2009 01:19:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí