Lidmi být

Lidmi být

Anotace: ....

Pro tolik bolesti,
jsme stále lidmi,
pro tolik hříchu,
ještě nejsme anděli,
pro tolik zastřeného,
stále nejsme Bohem,
pro tolik nepoznaného,
nejsme Veškerenstvem.

Pro tolik otázek jsme lidmi
a s každou další stoupáme víš.

Naše jizvy, ty schody v proudu života,
nás učí, kým jsme a kým se chceme stát.
Autor Dilla, 30.11.2009
Přečteno 348x
Tipy 5
Poslední tipující: Sunny, Badya, Bíša, Shnecek, chroust17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektni, tvuj styl psani,výraz,....moc se mi libí.
schody do nebe..

01.12.2009 22:29:00 | Shnecek

A já si řikal, proč ty schody ve verších :-)

30.11.2009 18:27:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí