upír

upír

Anotace: text k písničce pro kamaráda a jeho kapelu...:)

Upír

Temná je noc,
vítr ti do uší kvílí,
chci mít Tvou moc
a zažít tu poslední chvíli.

Černé oči jako dvě propasti,
Rty rudé, krví zbrocené,
Pod bledou kůží vystouplé kosti,
To vidím přicházet Tebe.

Skláníš se nade mnou,
Už vím, co přijde.
Tvé zuby se zalesknou,
Má vůle ochabuje.

Re: Hlava se točí,
svět se Ti ztrácí,
nevíš co chceš,
co je špatný, co správný.

Tak napni křídla
a vzlétni do noci.
Nevíš, co čeká Tě,
v tomhle jsi bezmocný.

Měsíc se za mraky skryl,
všechny stíny mizí.
Cítím pouze Tebe,
ten chlad, co je mi cizí.

Ještě je cesty zpět,
zády se otočit k tajemství.
Pokušení však je,
vydat se do pekel horoucích.

Teď je jen bolest,
tak si ji užívej,
nevíš, kdy skončí,
máš, co jsi chtěl.

Re: Hlava se točí,
dech se ti ztrácí,
nevíš, co chceš,
Co je špatný, co správný.

Tak napni křídla
a vzlétni do noci,
nevíš, co čeká Tě,
v tomhle jsi bezmocný.

V krku mi zejí,
dvě díry po kousnutí,
cítím se zvláštně,
jsem úplně prázdný.

Jsem jako Ty,
studený a neživý,
jsem jako Ty,
po krvi žíznivý,
jsem jako Ty……….

Re: Hlava se točí,
svět se Ti ztrácí,
už víš, co chceš,
ale teď to máš marný.

Tak napni křídla
a vzlétni do noci,
nevíš, co čeká Tě,
v tomhle jsi bezmocný.
Autor Jointies, 30.11.2009
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: E., sveřep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí