Vánoční kouzlo

Vánoční kouzlo

Anotace: píseň... Kubíčkovi

Sbírka: Mezi světy

Už zase padá listí
deštěm smáčený
a Ty spíš, jen spíš.
K večeru blíží se stín,
za oknem hledáš
svý sny ztracený.

Pár kapek z listí, kdo ví…
snad Tě vzbudí
a Tvý sny promění.

Chodíváš v bílým fraku,
roztáhneš křídla,
letíš k nebi blíž.
Od rána do soumraku
lítáš jak anděl,
jako lesní víla.

Mávnutí křídel, kdo ví…
snad Tě vzbudí
a Tvý sny promění.

Vracíš se na zem zpátky,
déšť Tě hladí
a Tvé kroky Tě vedou
do zahrad jak z pohádky,
kde mír a láska
nad světem bdí.

Letmé pohlazení, kdo ví…
snad Tě vzbudí
a Tvý sny promění.

Už zase sněží, sněží,
těžká máš křídla,
teď nemůžeš vzlétnout…
Odhoď je, když Tě tíží,
odhoď je, když chceš jít,
odhoď je, když se blíží
zima a věčný chlad.

Teď probouzíš se, to vím…
a já doufám,
že Tvý sny vyplním.

Jen mávnu hůlkou kouzelnou
a venku padá sníh
a rostou Ti křídla.
Tak prostě poleť se mnou,
budeme spolu hledat
hvězdu vánoční… a zpívat:
„We wish you a Merry Christmas,
We wish you a Merry Christmas,
We wish you a Merry Christmas,
And a Happy New Year.”
Autor Moonlight7, 01.12.2009
Přečteno 622x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Holly-EnD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prosím o kritiku, děkuji :*)

01.12.2009 10:57:00 | Moonlight7

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí