Vánoční příběh..

Vánoční příběh..

Anotace: ..o Santově zkáze..:D

Vprostřed naší kuchyně
stojí jedle nevinně.
Dumám nad tím, proč je tu,
pak odhrnu roletu...
Šok hned povalí mě na zem,
infarkt přišel takhle rázem.
Venku sněhu jako v zimě,
„všichni svatí stůjte při mně!“
A už mi to dochází,
vysvětlení přichází...
Vánoce tu budou brzy,
a mě zlobí spratci drzí.
Všichni chtějí dárky pěkné,
TEN STRES! Zas to se mnou sekne.
Rychle běžím do krámu,
a už volám na mámu:
„Chtěl jsem dětem koupit dárky,
ale zbyly jenom párky.“
Zoufalství teď se mnou cloumá,
po městě už hoďku bloumám.
Hledám, kdo mi pomůže,
ale nikdo nemůže.
Nohy už mě nenesou,
cítím bolest na prsou.
A už končím, padám k zemi.
Moji drazí, odpusťte mi!
Letos dárky nebudou,
Vánoce se odbudou.
Už to není to, co kdysi,
za výlohou parte visí,
dneska zemřel vzácný muž,
Santa Claus je v nebi už!!!
Autor čipetka, 01.12.2009
Přečteno 770x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, ilona, JohnyD., Vševolod Lopaťuk, PANGÁSIUS, BArBArKO, Kapka, Holly-EnD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí