Ledové city

Ledové city

Anotace: nic necítit..

Už dní několik
se ta uplakaná dívka
těší, až jakkoli
ji zahalí přikrývka.

Přikrývka studená,
její city budou ledové,
bolest už nezaznamená,
nikdy nic nebude bolavé.

Srdce a duše zledovatí,
neucítí žádné ublížení,
to ti andělé svatí
jí uskuteční snění.

A tak jdi už radši spát,
ledové city neexistují,
tomu se lze jen uboze smát,
ani andělé po nebi netancují.

Všechno je lež.
Autor Jiná, 01.12.2009
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí