NEVIEM

NEVIEM

Anotace: ...

Krútim sa v otáznikoch
a za nimi idú samé čiarky...
Tak beznádejne sama hľadím nesmelo
z môjho miestečka do ďiaľky

Priznávam.
Nezvládam to.Bez teba.
Chýba mi tvoja dôvera.
S ktorou som prekračovala pomyselné čiary
Netušila som, že môj úspech nás tak vzdiali.

NEVIEM nájsť správnu cestu,
správnu svetovú stranu...
alebo možno som túto nevedomosť mala v osude už danú...

NEVIEM kráčať
nohy sa mi pletú
ale ja strašne CHCEM oponovať tomuto svetu
...nechcem, aby tu stále bolo samé zlo...

Prečo sa to pokazilo,keď nám to tak pekne šlo?!
Autor Mišiačik, 01.12.2009
Přečteno 254x
Tipy 10
Poslední tipující: Churry, susana načeva, Giginka, Sleepwalker, Holis, Paulín, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jitka, ďakujem krásne...

10.12.2009 20:55:00 | Mišiačik

Miško, opět před tebou smekám...prozraď mi, jak dokážeš tak krásně psát..každej řádek má dušičku...moc hezká

09.12.2009 23:50:00 | Giginka

Ještě asi není ten správný čas.
Pěkná úvaha o nejistotě.

ST.

01.12.2009 20:29:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí