Těžkopádná

Těžkopádná

Anotace: Tak mi teda řekněte, co je tohle za stav. Jsem uplně labilní, nespontánní, a přitom mi na tom všem tolik záleží.

Cítim se jak slon
co do ráje si přilítnul
tak lehce, jako motýlek
A teď musí vzjít na povrch
těžkost jeho křidýlek..

Poprvý
ho miluju
a ničemu se nebráním

Poprvý
se podřizuju
a snad se ani nebojím

To, že je to poprvé
však mu jen tak nepovím
Možná příště, později
až se trošku usadím

Jenže cítím se jak slon
co obratnost postrádá
duchem mimo si přiletěl
a teď to vůbec nedává!

Miluju ho víc a víc
však vášeň to postrádá!
A sním o něm po nocích..

DIVNÁ, NUDNÁ NÁLADA!

Chybí mi teď víc než moc
však děsím se střetnutí
Chci chtíč a touhu na pomoc!!!
nebo já ho snad navždy ztratím..
Autor Thesssinka, 01.12.2009
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: poetická ilona, el viento, Chancer, sveřep
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně ať to má šťastné konce,které ti ze srdce moc přeji.Hlavu vzhůru,milá :-)

03.12.2009 16:53:00 | poetická ilona

Rozumím..ať se děje cokoliv, pošli tu náladu někam a něco vyveď ;-)

01.12.2009 20:48:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí