Šedá

Šedá

Anotace: ..mam tu jednu šedivoučkou podzimní depresárnu:)

Venku je spící krajina šedá
vlezlo a sychravo
jít ven se nedá
psí štěkot z dáli
line se mlhou
na blatech vraždí se
pod barvou šedou

nálada šedší než je ta šedá
mizerně bez tebe, žít smysl nemá
ve vlasech šediny
no a co říkám si
však nejsem jediný
v odstínech šedi
šedivý
i ta tvá fotka pomalu bledne
všechno je šedivé a vše časem zšedne

jen s Tebou v náručí se nálada zvedá
na tobě zazáří i barva šedá
bažina rozkvete v barvy všech palet
víly tu zatančí labutí balet
jsi jako motýl
v té šedivé larvě
uvnitř tě zachovám v zářivé barvě
Autor ten v koutě, 01.12.2009
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, Elza511, Pevya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí