Svou něžnou...

Svou něžnou...

Anotace: Rozkládala jsem nový koberec.. xD

Sbírka: A tak nějak to bylo...

Někde v chlupatém koberci,
hledám svojí něžnou.
V tichosti pláču,
pro vlastní ztrátu.

A jaksi nedokážu pochopit, proč není čas…
(O trochu delší…)

Otisky psích tlapek,
tlačí mi na žebra,
abych nemusela vstávat.

A proč i přes všechny ty křížky na krku,
mě bolí srdce…

Oni neslyší,
jak mi zpíváš…
Ukolébavku na dobrou…smrt.

Ale ty víš,
že beze slov,
nezůstanu němá.
A přesto dál hluboce spíš.

(Tak dobrou a nashle zase zítra…)

Včera mi asi zapomněli říct,
že jsi nikdy nedýchala.
A že už nikdy víc,
nemusím trpět pro tvůj hlas.
Nejspíš vyrveš mi všechny,
nebo jen jeden vlas,
abych měla proč sténat…

(Neměl by být konec…teď to teprve začalo…)

A já zas v chlupatém koberci,
hledám svou něžnou…

Povahu… (?)
Autor Holly-EnD, 02.12.2009
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: wigi.sama, Romana Šamanka Ladyloba, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká.. :)

02.12.2009 18:22:00 | Stinking Lady

hmmmm - připomněla jsi mi něco ;-)

http://basnicky.cz/Basne/246751-view.aspx

02.12.2009 13:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba

pozor na roztoče...

02.12.2009 13:02:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí