Cesta

Cesta

Anotace: .

Cesta

Zmizeli
Jen stíny v našich očích
Mluví o jejich existenci
O jejich působení mezi námi

Odešli
Zmizeli ve stínech
Jen odlesk v slzách, které roníme vypovídá
O tom, že tu žili

Zvolili si jinou cestu než my
A po pěšině pomalým krokem se odebrali pryč
Prohnutí jako Ježíš při cestě na Golgotu
Odešli

Zůstali po nich stopy
Šrámy v srdcích hovoří
Slzy v očích vyjeví to, co skryto bylo

Nejsou tu
Nevrátí se
Zvolili cesty
Ze které není návratu

Prohnutí jako Spasitel
Když nesl svůj kříž
Svůj trest

Odešli tou pěšinou, kterou jim on vyšlapal

Na samý vrchol
Pod dohledem našich zakalených očích
Zvolili si

A my je sledovali zdáli
Od konce toho davu
Toho shromáždění
Těch lidí, příživníků neštěstí, kteří přišli se podívat na velké divadlo

My je sledovali
A nic neučinili
Stali jsme se viníky

Naše páteře se budou ohýbat
Neboť my si také zvolili cestu
Jinou jako oni, leč souběžnou s jejich
Autor Jesper, 03.12.2009
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Denael, susana načeva, strašidýlko-střapatý, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí