Směju se suchým žlutým růžím

Směju se suchým žlutým růžím

Anotace: ...

Teď když jsi konečně vzal roha
je mi, musím se přiznat dobře.
Pod oknem se šikují zástupy imaginárních milenců
a já mám co dělat, abych nebyla vidět.

Schovávám se za umělý podzimní kytky.

Někdo začal psát milostný dopis,
jsou to jen písmena,
rozsypaný gruzínský čaj.
Možná z těch slov urvu i něco málo pro sebe.

Vyhazuji žlutý chryzantémy.

Mám dokonale vyčištěnou hlavu,
začíná to nabírat nový směr,
přemýšlím dokonce o buddhismu,
hluboce si uvědomuji svoji žádostivost.

Miluju žlutý růže.

V posteli si zapomněl kus sebe,
začínají orgie o jednom dějství,
diváci pomalu zaplnili první řadu,
poznávám neznámé tváře.

Směju se suchým žlutým růžím.
Autor Koprtinka, 03.12.2009
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, WAYWARD, Zefi, chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za ST

03.12.2009 19:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí