Malá milostná

Malá milostná

Anotace: --

asi to neustojím
vždyť sotva ještě stojím
ty jsi mě před půl rokem odmítla
a nevíš, jak mě to nyní bolí
protože nevíš nic -
a protože
jsi nikdy
nezkoušela
být
do mě
zamilovaná
Autor ludmil, 03.12.2009
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, myší královna, Unyle Pěl, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí