Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: o čase, kdy se plní naše přání

Znovu se blíží posvátný čas
co rozehřeje venku smutný mráz
Boží dlaně dětské tváře pohladí
a splní jim přaní
co jejich duše v rytmu zvonků naladí

Vůně svíček purpury a vanilky
otevřou srdce a rozžehnou v očích plamínky
Andělé na zem přinesou bílý sníh
aby vrabci vtiskly své stopy
ve tvaru hvězd na stráních

Vánoční lucerny ústy splknou
tmu mlhavou
pro příchod Tvého narození
co v půlnočním mlčení
zahřaje opět naši naději
Autor Gretka Klementain, 04.12.2009
Přečteno 782x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, BArBArKO, vodnař, Doradan, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je pravda.Děkuji za radu.Blbě jsem si to přepsala, tak už jsem to mírně poopravila.S pozdravem Grétka

04.12.2009 17:09:00 | Gretka Klementain

Milá, jen trošku skřípnou rýmy v poslední sloce.

04.12.2009 16:20:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí