Už jsem tady

Už jsem tady

Anotace: jásejte, chcete-li, všechno je v pr...

Sbírka: ODHAD VĚKU MOTÝLŮ

Ref: Jásejte, už jsem tady
zavřený za plotem.
Bláznivé mám nápady,
žiju svým životem.

Klepu u neznámých dveří
a nikdo mi neuvěří,
že výpravy za poznáním
začínají zaklepáním.

Kdopak za dveřmi se skrývá?
Kdo se do očí mých dívá?
Kdo mi ruku vlídně podá?
A kdo se mi radši prodá?

Ref: Jásejte, už jsem tady ...

Nikdo nikoho nenutí
dělat vlastní rozhodnutí.
Stačí, když to odsouhlasíš
a zaplatíš. Tím se spasíš.

Co ode mne všichni chtějí?
Co mi asi závidějí?
Proč se se mnou každý baví
jak když nejsem zcela zdravý?

Ref: Jásejte, už jsem tady ...

Já nemám doporučení,
proto prý mne neocení.
Proti urážkám, co raní,
je úsměv jedinou zbraní.

Nikdo na mne už nesází,
což mne přece nerozhází.
Dále za svým slovem stojím,
žádných hrozeb se nebojím.

A proto
Ref: Jásejte, už jsem tady ...
Autor En Ali, 04.12.2009
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček, sveřep
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí