Zmizte

Zmizte

Anotace: nenávidím vás!:)

Zmiz z mého zorného úhlu,
zmiz z mého života už,
zmiz a spadni do hlubokého důlu,
ať tě do země navždy zalije tuž.

Zkrátka zmizte všichni, už vás nechci vidět,
zmizte, vy falešné tváře,
bych se za vás musela stydět,
za takové nevinné lháře!

Zmizte i s tím svým úsměvem,
s těmi pomluvy a ječením,
nebo tu umřu tichým hněvem
a naprostým vysílením.

Panebože, já se na tebe nedokážu dívat,
zmiz s tou svou zkaženou milostí,
zmiz, mám ti to snad zazpívat?
No jo, ty jsi vlastně zvláštní bytostí.

Zmizte vy, já nikam nejdu,
stačí jen na druhou polokouli,
tak daleko já rozhodně nedojdu,
nemám síly, to vy jste mi je vycucnuli.
Autor Jiná, 04.12.2009
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí