Toužící po smrti

Toužící po smrti

Anotace: toužící po smrti... toužící po droze

Slyším srdce,
bije, tluče
...naříká...

Proč tě,
panenko,
opium tolik láká?

Bije, tluče
...naříká...

Mýho chlapce,
do nebe to vzalo.

To makový opium,
z louky stvořené.
Autor Kira Haulie, 04.12.2009
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: F.i.L, susana načeva, Roben, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí