Bez názvu

Bez názvu

Anotace: ...

Oheň se v očích plytce chvěje,
jen odraz - plamen z krbu šleh',
já mysle stále na závěje
hledám v svitu svíčky břeh.

V zápavě rudé - krvi vosku,
snažím se duši ponechat
a nechápaje svého mozku
na brány v snění zaklepat...
Autor Eleonore, 05.12.2009
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Bíša, enigman, Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní básenka, má takovou tajemnou atmosféru.. Líbí se mi.

05.12.2009 00:52:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí