O pravde

O pravde

Anotace: ..už nechcem hovoriť.

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

-
http://www.youtube.com/watch?v=KBYYUq8PEuU
Sigur Ros - Cold
(celú som nenašla)
-

*

Z blízkych ozvien Tvojho strachu
Vytrhávam všetky esá
- už ich nebudeš potrebovať
(šanci vyhrať vypršal čas)
A spievam
V najúprimnejších tónoch
Sonet
O krvácajúcom šťastí

Ale Ty vieš

Že musíš veriť
Žiť.. Bojovať..

Vravím Ti, vieš
Preto nepočúvaš
Tie staré slová
Moje slová

Tak nahrala som ich
Z úcty k nezabudnuteľnému..
Na zaprášenú gramofónovú platňu
Čo preskakuje

Preskakuje

Až o zastávku ďalej
Až tam čaká Ťa v živote to
Len to
Čo si chcela

Ale to máš vlastne už aj teraz

Máš?

Vo veľkých žiadostivých očiach
Odraz preplnených dlaní
..od sĺz

Nemajú koho objať
..prečo
Nemajú vedľa koho snívať
..o ňom
Už nedokážu nikdy veriť
..jemu

Pretože na tisíc kúskov znovu

Na tisíc kúskov

Rozbil všetky ruže
Z tej najväčšej kytice
Mrazom na tvojich lícach nakreslenej

Väčšiu si nikdy nevidela
A ani si nedokážeš predstaviť

Že ak si ju odmietla prijať
- taký liek na podvedenú dušu nechceš si vziať
(aj tak si na ňom závislá)
On daroval ju niekomu inému?

Tak ako vždy všetko

Vždy
Všetko

*
Autor lennerka, 05.12.2009
Přečteno 287x
Tipy 14
Poslední tipující: Oťas, Radek.oslov.Šafárik, Actafool, susana načeva, Hazentla, poetická ilona, enigman, její alter ego, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechno nebo nic...

06.12.2009 00:02:00 | enigman

st, za NI a za Sigur...

05.12.2009 21:58:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí