Konečná

Konečná

Anotace: --

Jak divoká kobyla
zběsile běžící
jak tiše se rouhající
pokorní věřící

Hrabeš na dno sil
dáváš si do těla
mícháš obsah žil
s práškem anděla

S parou jak bejk
a rytmem seňority
necháváš city bejt
srdce schováš do ulity

Se strachem zaječím
dereš ven ego
stát se už něčím
skládat básně jak lego

Život ti utiká
jen práce a stresy
myšlenka uniká
skrz prázdný prsty

Kruhy pod očima
prázdnejma rukama obrazy
vzdušnejma zámkama
tě osud dorazí
Autor Lioness, 05.12.2009
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, hašlerka, Matty09, Elisha, Bíša, Zefi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba narazí...

06.12.2009 00:19:00 | enigman

dobré, čtivé.

05.12.2009 22:47:00 | jaroslava anna

Dobrá a to lego - fantastický !

05.12.2009 22:02:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí