Rohlík

Rohlík

Anotace: aneb hlad studentův

Koupil si rohlík a dal si ho do sáčku,
těšil se jak si s ním posnídá omáčku,
myslel si: „Rohlíku vlastníkem jsem se stal!“
Omyl však, kdosi jiný se rohlíka ujal.
Když si ho v kuchyni odložil na linku,
já plížit začal jsem se pomalinku.
Žaludek můj se svíral hladem,
rohlíkem zaženu jej tím pádem.
Nikdo se nedívá, tak lapám sáček
a místo rohlíku dávám hračku hraček.
Menší typ, hladký, vibrátor je to,
vypůjčil jsem si ho, promiň mi, teto!
Sežeru rohlík, jak nejrychlej umím,
pak z gauče na vibrátor v sáčku čumím.
Míra už mezitím omáčku chystá,
sranda je v tomto případě jistá!
Vybalí vibrátor, do pusy strčí,
pak stojí u linky, ňák divně chrčí,
pak letí na hajzl a mocně zvrací,
jo být si jist vlastnictvím se nevyplácí.
Autor Margaritta Nunwier, 06.12.2009
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí