Zakopanej pes toho všeho

Zakopanej pes toho všeho

Anotace: Poprví. Poprví jsem já ta rozhodlá a odhodlaná!

"Nech ho být!
Je to užárlenej
neuvědomnělej kretén!"

Slyším ze všech stran
a zacpávám si uši.
A chci tě tím víc.

"Jak s ní můžeš být?
Nesahá ti ani po kotníky!"

Slyšíš ze všech stran
a i ty uši o mě začínají pochybovat!

A to je ten rozdíl mezi námi ty zrádče!!!
Autor Thesssinka, 07.12.2009
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: sveřep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip za postřeh!

07.12.2009 18:36:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí