V jiném světě

V jiném světě

Anotace: jak kdybych byla někde jinde a nerozuměla vám...

Vidím pohyby tvých rtů,
ale nevím, co říkáš.
Slyším tvůj hluboký hlas,
ale nerozumím mu.
Na zemi tvé stopy čtu,
pryč ode mě utíkáš.
Předbíháš i ten čas,
co straší mě v každém dnu.

Tvá slova se mi ztrácí,
už tě neslyším.
Tělo tvé se vzdaluje,
jsi rozmazanou tečkou.

Píše na papír trhací
počmáraný zátiším.
Marně střepy slepuje,
samotná černou ovečkou.

Brány se před ní zamknuly,
už nemůže za nimi jít.
Pár slabik vrývá do žuly,
asi to tak má být.
Autor Jiná, 07.12.2009
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí