Tok myšlenek

Tok myšlenek

Anotace: vážně trošku blbost, no:)

Utápím se v toku svých myšlenek,
myšlenek zmatených, nikoli bláznivých,
nejsem ta, jak spoustu jiných dívenek,
dívenek přemilých a zářivých.

Ten tok se snad nikdy nezastaví,
nestíhám, je rychlejší než já,
kdo za to může? Ti lidé bezhlaví?
Nebo možná ta nesplněná idea.

Nepřestávají ani když spím,
nesmyslnými sny mě oblbují,
se zavřenými oči s nimi bdím,
pohled na svět až příliš zkreslují.

Bolestivé snít mi taky někdy připadá,
totální blázen se už ze mě stal,
ani vlastně nevím, jaká je to nálada,
pokaždé mě bolí jiný sval.

Prostě to je všechno k smíchu,
tak zastavte ten šílený tok,
pozdě čmárám blbosti, až po hříchu,
vždyť to říkám, prostě cvok.

Nech se vést svými myšlenkami, napsali,
ty moje jsou však nekonečné,
aha, takže nejsou zas tak vychytralí,
to rčení není skutečné.
Autor Jiná, 07.12.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí