Slzy se v dešti ztratí

Slzy se v dešti ztratí

Anotace: Pro zraněné duše.

Sbírka: Ztracená v umění

Déšť jako slza
smáčí jen lehkou látku.
Vznesená nad důvodem,
proč se zjevila.
To „proč“ vám nepoví.
Co třeba říct,
vždyť slzy jsou tíhou bolesti,
která v okamžik naději zhatí.
Tak stačí jen podotknout.
Že není třeba se bát slz,
neboť slzy se v dešti ztratí.

Tmavou a matnou vzpomínkou
zakončena jedna dlouhá věta.
Uvězněná v ozvěně života
slza po sobě rány zametá.
Tak mohu vám říct, moji milí zlatí,
že není proč se bát slz,
protože slzy se v dešti ztratí.

Slza zakončí okamžik,
když po tváři plyne.
Jak dívka nevinná,
když její vůně se kolem line.
Tak proto odchází bolest se slzou.
A tak vše, co musím konstatovat je,
Že není důvod se bát slz,
vždyť slzy se v dešti ztratí.
Autor Philosophic Theory, 07.12.2009
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Miroslav Možný, susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí