Tohle nejsem já

Tohle nejsem já

Anotace: těžko říct, kdo vlastně jsem

Haló?
Je tu někdo?
Slyšíte mě?

Ne, jsem tu sama.

A můj zrychlený dech.
A mé uvězněné nitro.
Nevyřknutá slova na rtech.
A představy kdesi

pryč.

Svůj prst po mapě vedu,
tu jsem byla, tady taky.

Ale bylo to k ničemu.
Nenašla jsem se.

Možná kdybych došla
až do vesmíru.

Možná bych se našla,
tam v tom gejzíru.
Kolikáté já mi patří?
Já nevím!
Je jich strašně moc.

Vím ale,
…že tohle nejsem já…
Autor Jiná, 08.12.2009
Přečteno 193x
Tipy 1
Poslední tipující: mademoiselle secret
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá samomluva

09.12.2009 11:48:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí