Něco navíc

Něco navíc

Anotace: Ale notak, určitě to znáte

Asi jsem řekla něco navíc
Třeba se něco navíc stálo.
A přesně vím, že není nic
Co by jen tiše vyprchalo.
Ty poslouchala co jsem řekla,
Ty dělala, že není slyšet.
Až budu příště mluvit navíc
Nebude to o něco tišší.
Autor Alisa 16, 08.12.2009
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí