Kulomet

Kulomet

Anotace: No, nevím, jak vy. Ale nejlíp se autorovi píše o sobě.

Pro mě není nikdy těžké vykecat
někomu pořádnou díru do hlavy.
Nechtěl jsem být příliš kreativní,
hlasivky mě jednoho dne odpraví.

S hlavou plnou dobrých nápadů
stávám se inspirací pro jiné.
Kdekdo se toho rázem chytne,
oponence mě však nemine.

Debata dostává své pravé grády,
nikoho neopustí úsměv na tváři.
Vycení chrup plný černých kazů,
s korunkami, co se rozzáří.

Nepouštějí mě potom ke slovu
a já mám z toho mindráky.
Otázkou obrátí se na mě záhy
a bodají do mě jako bodláky.

Dobrá obrana je prý protiútok,
já používám slovní kulomet.
Jiní moje kecy rády ignorují,
na vše musíš mít pádný argument.

Připadám si jako strýček Pepin,
který má i jiné předností.
Každý si jde za svým cílem
a prožívá velkou sílu radosti.
Autor jehlaspichlas, 09.12.2009
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: angelicek, Holis, stravla, carodejka, enigman, Lady Carmila- Políbená mlhou..
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Místy mi opravdu rytmus někam utíká.

29.01.2010 15:09:00 | jehlaspichlas

moc pěkne... hlavně s tou dírou do hlavy - taky mi to jde:-D ale celkově nějak nemůžu chytnout tvůj rytmus, mam pocit že mi pořád někde utíká mrška:-D asi sem naladěna jen na tu prostou poezii mno..

28.01.2010 21:21:00 | angelicek

Jehlaspichlas... tak přijeď na představení ale bez kulometu ju?

10.12.2009 20:50:00 | carodejka

hmm...a sromný je pan autor..evidentntě :) ale docela k věci..mě se líbilo ;)

09.12.2009 20:45:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí