Když myslím...

Když myslím...

Anotace: ...inspirováno skladbou "Prokopat se ven" skupiny Vanessa...

Sbírka: Křemíkové nebe...

Když myslím na to, kam zmizela hrdost…
…cítím, jak do očí tlačí tlačí se mi slzy…
Když jeden den cítím radost…
…vrchnost se postará, ať mě zítřek mrzí...

Dej nám šanci prokopat se ven
Dej nám šanci prokopat se ven
Už nechceme další drsnej den…

Chce se mi umřít, když vidím co se děje…
…ale v hrobě je plno, mí starší se tam obrací…
A vrchnost, ta se naší bídě směje…
…přežraní vepři, co prázdná slova vyzvrací…

Bože dej nám šanci prokopat se ven…
Vyhřeznout na vzduch z toho bahna…
Cenu zlata má i obyčejný sen…
Něco co zaplní ten strašný pocit prázdna…

Už prostě není z čeho brát…
Všechno rozkradli a jen střepy nám tu zůstaly…
Hlavně že týden mají zač zas žrát…
Starý Slávy lesk leví i praví prožrali…

Dej nám šanci prokopat se ven
Dej nám šanci prokopat se ven
Už nechceme další drsnej den

Tak se chytám stébla a hledám…
Snad někdo probudí tu sílu…
Vlasti milá já jim tě nedám…
Pro tebe rozerván spočinu v míru…

To je ten křik, který nikdo neslyší…
Autor Cybermud, 10.12.2009
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já Tě slyším...

15.12.2009 14:18:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí