Důchodcovská II.

Důchodcovská II.

Anotace: Pro změnu o všech a pro všechny, co už se na ten důchod snad těší, nebo co.

Žít je prý těžké, jak všichni víme
Jak se mu asi zítra zas postavíme
Jak se mu zítra asi zas postaví
A co když pozítří už skončím bez hlavy?

Tyhlety obavy bez důvodu
Radši si schovejte do důchodu
Anebo – s ohledem na dobu –
Nechte si je až do hrobu!
Autor Trinity666, 10.12.2009
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Návod už tu máme
A ty jako jeho uvaďěčka půjdeš
zajisté příkladem.

11.12.2009 15:06:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí