Na planetě

Na planetě

Anotace: ..................

Na planetě
plné chaosu
spolu letíme
na křídlech fantazie
má vlčice
hledáme své stíny
ve svitu měsíce

pegas
jak sněhové vločka
noční oblohou uhání
přízrak z mýtů stvořený
má múza
ze snů

jen ochutnejte
milenci tu
hrušku
z ráje

ta nám určí osudy
které máme
napsané
pštrosími brky
ve svých srdcích
naší krví

tolik toužím
ochutnat tvé rty
propadnout peklu
zmizet ve stínech
chaosu
v tarotovém balíčku
karet ukrytý

nebraň se tomu
strhneme pouta
která nás drží při zemi

řekni mi
prosím, kde je můj stín.
Autor Vlk v rouše, 11.12.2009
Přečteno 252x
Tipy 20
Poslední tipující: Alien.v.v.s., LeeF, dream in emptiness, Bíša, Psavec, 4LJFilip, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, Kara Lee Exl, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkně se povedla.

12.12.2009 16:22:00 | Psavec

Tvůj stín je...St.

11.12.2009 19:53:00 | PPetrushka

Krásná. st

11.12.2009 19:50:00 | Netty de Touvenell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí